Onze behandelingen

By 1 februari 2016nieuws

Bij Kapsalon Helene kunt u ook terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen. We epileren met draad waarmee we uw bovenlip en wenkbrauwen perfect kunnen stylen en u kunt terecht voor een wimperverlenging wat uw ogen een open en frisse blik geeft.

Epileren met draad

Epileren met draad is de ideale manier om uw wangen te verlossen van die vervelende witte donshaartjes. Bovenlip maar ook de wenkbrauwen kunnen we hiermee perfect stylen! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden ge√ępileerd volgens de traditionele ontharingsmethode met draad, geheel aangepast aan uw specifieke gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestylede wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig.

 

 

IMG_4819Wimperverlenging

Bij de techniek wordt er op de eigen wimperhaar een extension, een verlengende wimperhaar,  aangebracht. De lengte, dikte en krul worden in overleg afgesproken. De extensions houden gemiddeld 4 tot 6 weken, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. Het geeft een open en frisse blik aan de ogen die er prachtig uit gaan zien. Je hebt geen mascara meer nodig. Ideaal voor de vakantie, een feest of zomaar omdat je graag mooie lange wimpers wilt. Nooit meer doorgelopen mascara en wel een prachtige look.